Ramen en deuren

Kunststof, aluminium of hout of een combinatie ervan? Er zijn mogelijkheden te over. Hoewel men zich bij het maken van een keus vaak laat leiden door materiaal, kleur, een specifieke stijl of design, de binnenafwerking of het beschikbare budget, zijn de technische en/of mechanische eigenschappen minstens zo belangrijk:

isolatiewaarde

en de daarmee te bereiken energiebesparing

vormvastheid

alle PVC ramen en deuren worden vervaardigd met Duitse kwaliteitsprofielen

duurzaamheid

alle toegepaste materialen zijn onderworpen aan strenge eisen ten aanzien van hun impact op het milieu

de weerbestendigheid

de materialen hebben gedurende zeer lange tijd nauwelijks of niet te lijden van weersinvloeden

onderhoud

de kozijnen af en toe reinigen met een sopje volstaat om ze in goede conditie te houden

het glaswerk

al het glaswerk van ramen en deuren voldoet aan de vereiste energie- en veiligheidsnormen, maar ook daar zijn variaties mogelijk respectievelijk in nog hoger rendement en veiligheid.
Over de verschillende opties informeren wij u graag.

Graag staan we u bij met uw keuzes en werken een helder voorstel voor u uit.

Ramen en deuren zijn altijd maatwerk, maar dat is niet het enige maatwerk dat wij leveren. Waar we ons in onderscheiden is maatwerk leveren vanaf het moment dat u met een vraag bij ons komt tot en met de binnenafwerking en de garantie.

Binnenafwerking

Bij het plaatsen van deuren en ramen verzorgen wij standaard ook de binnenafwerking, waarvoor verschillende mogelijkheden en materialen ter beschikking staan. We tonen u graag voorbeelden van de diverse uitvoeringen.

Showroom

Wij maken gebruik van de showroom van onze producent om u een idee te geven van de mogelijkheden, waar u zich kunt overtuigen van de degelijkheid van materialen en constructies en waar u tal van uitvoeringen vindt in diverse kleurstellingen, stijlen en designs.